Inspiratie
Mensen laten nadenken over hun eigen organisatie en functioneren is wellicht het belangrijkste dat we doen. Het begint bij inspiratie, motivatie en het goede idee, daarna kunne we doorgaan met strategie en uitvoering
In onze inspiratie- sessies ontdekken ze snel dat de purpose of business veel meer is dan zoveel mogelijk geld verdienen, dat werk een kans is om te groeien en dat energie en karakter belangrijker zijn dan een plan is wellicht het belangrijkste wat we doen.
Bedrijven zijn diep menselijke instituten en geen klinische geldmachines. Het ligt voor de hand maar we vergetende zo snel. Het zijn mensen die het moeten doen en die een kans hebben om hun leven een andere wending te geven.  
Inspireert het meest door zichzelf te zijn maar doet dat voor u in:
- Workshops van 2,5 uur
- Presentaties / key note over 'Hoe wordt ik een gaaf bedrijf?" 
- 24 uurs sessies waarin teams dichter bij elkaar komen en het strategische- en morele kompas geijkt wordt
Ook het boek "Hoe wordt ik een gaaf bedrijf?" is bedoeld om mensen te inspireren om echt wat moois van hun onderneming, afdeling of instelling te maken. Een bedrijf met in flow met energie, betekenis en een duidelijk herkenbaar gezicht.
"Opvallend hoe snel je dichtbij komt en mensen aan het denken zet over hun eigen organisatie".  Wil Moeskops, eigenaar HYMOS training & advies 

Zie ook:

FILMPJES
In onze workshops gebruiken we vaak inspirerende filmpjes, omdat ze blijven hangen, wat los maken en entertainen zijn. Bekijk ze thuis nog eens!
KLANTEN
Omdat u wilt weten of het klopt wat we zeggen en voor wie we dit doen en gedaan hebben een aantal klant-cases. Wij werken bij voorkeur met het grotere MKB vanwege slagkracht en bereik.
CONSULTANCY
Wij helpen business-leaders en MT's om keuzes te maken die verder gaan dan de actuele P&L, hun visie te verhelderen en lijn aan te brengen tussen missie, merk en meerwaarde.
BOEK: Hoe word ik een gaaf bedrijf?
Wij hebben ons gedachtengoed gebundeld in een gemakkelijk leesbaar boek "Hoe word ik een gaaf bedrijf?" De moraal van het verhaal: Vind de balans juiste tussen profits: purpose en zie werk als een kans om te groeien en wat na te laten.
TEAM-ONTWIKKELING
Om de organisatie te inspireren en te betrekken bij de nieuwe visie, strategie en gewenste cultuur doen we gaf en toe meerdaagse reizen. De deelnemers ontdekken hun eigen kwaliteiten en uitdagingen en denken mee in de weg naar het grote doel dat verder reikt dan winst alleen.
PERSOONLIJK COACHING
Soms helpen we onze klanten om zichzelf beter te leren kennen, met persoonlijke balans en hun eigen purpose. Hiertoe hebben we een Persoonlijk Effectiviteits Programma ontwikkeld. Een werkboek met een 4-tal coachings-sessies.
VERANKEREN
Om het idee te verankeren, de organisatie in beweging te krijgen, patronen te doorbreken en de total-brand te activeren verbinden wij ons voor een aantal maanden aan uw organisatie.
ROB's BLOG
Rob's visie op de wereld in blog. Lees Rob's laatste blog: Waarom er in Den Haag zo veel neuzelaars zijn en wat er gebeurt als het hogere doel ontbreekt.
INSTAPSESSIE
Als je ons nog niet kent kan het goed zijn eens te beginnen met een middag business-sparring. U zult merken dat we razendsnel tot de kern van uw merk komen en u stappen kunt maken. Ook ideaal voor kleine en startende ondernemers.
VISUAL BRANDING
Wilt u uw merk en boodschap visualiseren en communiceren dan kunnen we u ook helpen. Samen met onze creatieve partners helpen we met websites, logo's en andere merk-uitingen.
Back to Top