Business sparring
Ontsnap even aan de waan van de dag en zet uw prioriteiten weer scherp
De waan van de dag is vaak de grootse vijand. Om even te ontsnappen aan ‘de waan’ en omdat het vaak ‘lonely at the top is’ strijken ondernemers, managers en directeuren regelmatig bij ons neer om te sparren, te brainen en geïnspireerd te worden.
In ons kantoor te Warmond hebben we de beschikking over een aparte bespreekkamer waar strategie, businessmodel en -planning, positionering en persoonlijke aandachtspunten besproken worden. Soms in een enkelvoudige inspiratie sessie, veelal in een periodieke sequentie.
Doordat u de operatie ontstijgt en van grote afstand kunt kijken worden de prioriteiten weer duidelijk en komen we niet zelden samen vaak tot ideeën waarmee we uw onderneming en mensen verder kunnen brengen. 

Just do it en contact ons.

Zie ook:

CONCURRENTIE GAME
Verplaats je in de huid van je concurrent! Maak een echte SWOT, valideer je strategie aan en toets je relevantie en onderscheidend vermogen. Twee daagse workshop: Be them & beat them!
ROB's BLOG
Rob's visie op de wereld in blog. Lees Rob's laatste blog (23/3/19) over wat CEO's kunnen doen om vertrouwen te bouwen en engagement te verhogen
KLANTEN
Omdat u wilt weten of het klopt wat we zeggen en voor wie we dit doen en gedaan hebben een aantal klant-cases. Wij werken bij voorkeur met het grotere MKB vanwege slagkracht en bereik.
BOEK: Hoe word ik een gaaf bedrijf?
Gemakkelijk leesbaar boek waarin de 9 kern-elementen van het gave bedrijf beschreven worden. Vol met praktijkvoorbeelden, tips en een aantal handige modellen.
FILMPJES
In onze workshops gebruiken we vaak inspirerende filmpjes, omdat ze blijven hangen, wat los maken en entertainen zijn. Bekijk ze thuis nog eens!
PRESENTATIES EN MINI-WORKSHOPS
Rob vertelt en inspireert graag als het gaat over gaver worden, jezelf positioneren en over veranderen. Ook als discovery-workshop.
VISUAL BRANDING
Wilt u uw merk en boodschap visualiseren en communiceren dan kunnen we u ook helpen. Samen met onze creatieve partners helpen we met websites, logo's en andere merk-uitingen.
CULTUUR CONCREET
Cultuur is een abstract begrip maar met een kort assessment en 1 plaatje maken we het IST en het SOLL helder. Het samen gewenste cultuurplaatje is de leidraad voor leiderschap, stijl en communicatie.
IN 24 UUR NAAR JE WHY
Waar je in gelooft bepaalt wat je doet. Dit geldt voor mensen en voor bedrijven. Volgens een hele efficiënte en beproefde methodiek zijn wij in staat om snel door te dringen tot de kern: THE WHY.
INSTAPSESSIE
Als je ons nog niet kent kan het goed zijn eens te beginnen met een middag business-sparring. U zult merken dat we razendsnel tot de kern van uw merk komen en u stappen kunt maken. Ook ideaal voor kleine en startende ondernemers.
Back to Top