Culture eats strategy for breakfast
"Leef je Merk!" is een opdracht aan de hele organisatie waarbij duidelijkheid over gewenst gedrag, doel, positionering, visie en ambitie cruciaal is. Deze opdracht wordt niet vanzelf uitgevoerd. "Culture eats strategy for breakfast" is een gevleugelde term maar o zo waar. Als mensen het niet willen gebeurt het niet of niet goed genoeg. Cultuur en daarmee internal branding is de cruciale bouwsteen onder het Leef je Merk concept. We kunnen geïnspireerd zijn en het beste plan hebben, de organisatie moet het nog steeds uitvoeren.
Leef je Merk helpt organisaties daarom 'on the ground' met verandertrajecten en winstoptimalisatie. Dit doen wij door focus aan te brengen bij de afdelingen (strategy into action), marketing te optimaliseren, accountplannen aan te scherpen en kernwaarden te verankeren d.m.v. internal-branding-campagnes en competentie-management. 
Leef je Merk werkt langdurig samen met klanten van het eerste uur en heeft bedrijven als Kneppelhout en Maitre BV. voor een langere periode meerder dagen in de week geholpen om hun merk te bouwen. 

Zie ook:

ROB's BLOG
Rob's visie op de wereld in blog. Lees Rob's laatste blog (23/3/19) over wat CEO's kunnen doen om vertrouwen te bouwen en engagement te verhogen
INSTAPSESSIE
Als je ons nog niet kent kan het goed zijn eens te beginnen met een middag business-sparring. U zult merken dat we razendsnel tot de kern van uw merk komen en u stappen kunt maken. Ook ideaal voor kleine en startende ondernemers.
FILMPJES
In onze workshops gebruiken we vaak inspirerende filmpjes, omdat ze blijven hangen, wat los maken en entertainen zijn. Bekijk ze thuis nog eens!
KLANTEN
Omdat u wilt weten of het klopt wat we zeggen en voor wie we dit doen en gedaan hebben een aantal klant-cases. Wij werken bij voorkeur met het grotere MKB vanwege slagkracht en bereik.
VISUAL BRANDING
Wilt u uw merk en boodschap visualiseren en communiceren dan kunnen we u ook helpen. Samen met onze creatieve partners helpen we met websites, logo's en andere merk-uitingen.
IN 24 UUR NAAR JE WHY
Waar je in gelooft bepaalt wat je doet. Dit geldt voor mensen en voor bedrijven. Volgens een hele efficiënte en beproefde methodiek zijn wij in staat om snel door te dringen tot de kern: THE WHY.
CONCURRENTIE GAME
Verplaats je in de huid van je concurrent! Maak een echte SWOT, valideer je strategie aan en toets je relevantie en onderscheidend vermogen. Twee daagse workshop: Be them & beat them!
PRESENTATIES EN MINI-WORKSHOPS
Rob vertelt en inspireert graag als het gaat over gaver worden, jezelf positioneren en over veranderen. Ook als discovery-workshop.
BUSINESS SPARRING
It's lonely at the top en de operatie slokt je op! Neem even afstand en gebruik onze kennis, ervaring en externe blik en doe inspiratie op. De beste ideeën ontwikkel je samen!
BOEK: Hoe word ik een gaaf bedrijf?
Gemakkelijk leesbaar boek waarin de 9 kern-elementen van het gave bedrijf beschreven worden. Vol met praktijkvoorbeelden, tips en een aantal handige modellen.
Back to Top