Activatie, verankering en optimalisatie
"Leef je Merk!" is een opdracht aan de hele organisatie waarbij duidelijkheid over doel, positionering, visie en ambitie cruciaal is. Deze opdracht wordt niet vanzelf uitgevoerd. "Culture eats strategy for breakfast" is een gevleugelde term maar o zo waar. Als mensen het niet willen gebeurt het niet of niet goed genoeg. Cultuur en daarmee internal branding is de cruciale bouwsteen onder het Leef je Merk concept. We kunnen geïnspireerd zijn en het beste plan hebben, de organisatie moet het nog steeds uitvoeren.
Leef je Merk helpt organisaties daarom 'on the ground' met verandertrajecten en winstoptimalisatie. Dit doen wij door focus aan te brengen bij de afdelingen (strategy into action), marketing te optimaliseren, accountplannen aan te scherpen en kernwaarden te verankeren d.m.v. internal-branding-campagnes en competentie-management. 
Leef je Merk werkt langdurig samen met klanten van het eerste uur en heeft bedrijven als Kneppelhout en Maitre "we cook happiness'" voor een langere periode meerder dagen in de week geholpen om hun merk te bouwen. 

Zie ook:

ROB's BLOG
Rob's visie op de wereld in blog. Lees Rob's laatste blog: Waarom er in Den Haag zo veel neuzelaars zijn en wat er gebeurt als het hogere doel ontbreekt.
TEAM-ONTWIKKELING
Om de organisatie te inspireren en te betrekken bij de nieuwe visie, strategie en gewenste cultuur doen we gaf en toe meerdaagse reizen. De deelnemers ontdekken hun eigen kwaliteiten en uitdagingen en denken mee in de weg naar het grote doel dat verder reikt dan winst alleen.
VISUAL BRANDING
Wilt u uw merk en boodschap visualiseren en communiceren dan kunnen we u ook helpen. Samen met onze creatieve partners helpen we met websites, logo's en andere merk-uitingen.
INSPIRATIE
Wij doen inspiratiesessies (2,5u), '24-uurtjes' en meerdaagse workshops om mensen te inspireren meer van hun werk en bedrijf te maken en als een team te werken dat ergens voor gaat en staat.
ACTUEEL
Om te laten zien dat we bezig zijn posten we zo af en toe wat actuele zaken. Zaken die in ons bedrijf of bij onze klanten spelen en waar we iets over kunnen vertellen of laten zien.
CONSULTANCY
Wij helpen business-leaders en MT's om keuzes te maken die verder gaan dan de actuele P&L, hun visie te verhelderen en lijn aan te brengen tussen missie, merk en meerwaarde.
INSTAPSESSIE
Als je ons nog niet kent kan het goed zijn eens te beginnen met een middag business-sparring. U zult merken dat we razendsnel tot de kern van uw merk komen en u stappen kunt maken. Ook ideaal voor kleine en startende ondernemers.
FILMPJES
In onze workshops gebruiken we vaak inspirerende filmpjes, omdat ze blijven hangen, wat los maken en entertainen zijn. Bekijk ze thuis nog eens!
BOEK: Hoe word ik een gaaf bedrijf?
Wij hebben ons gedachtengoed gebundeld in een gemakkelijk leesbaar boek "Hoe word ik een gaaf bedrijf?" De moraal van het verhaal: Vind de balans juiste tussen profits: purpose en zie werk als een kans om te groeien en wat na te laten.
PERSOONLIJK COACHING
Soms helpen we onze klanten om zichzelf beter te leren kennen, met persoonlijke balans en hun eigen purpose. Hiertoe hebben we een Persoonlijk Effectiviteits Programma ontwikkeld. Een werkboek met een 4-tal coachings-sessies.
Back to Top