Online team development
De wereld is blijvend veranderd, stilzitten is geen optie, aanpassen is cruciaal. Gebruik deze tijd om jezelf en de organisatie zo goed mogelijk voor te bereiden op de 'Roaring Twenties', de wereld met en na Corona.

Wij hebben ons team development programma doorontwikkeld naar ONLINE en de afgelopen maand getest in de praktijk. Voor u is dit een kans om uw business te versterken, persoonlijk te groeien en beter samen te werken in dit onlinetijdperk.

Wat wij bieden is een overzichtelijk, effectief, innovatief en krachtig programma dat u in staat stelt om de slag die u wilt maken te maken. het houdt rekening met wat teams nodig hebben: een gemeenschappelijk doel, perspectief, onderlinge verbinding en professionals die werken aan zichzelf.

We bepalen samen de prioriteiten m.b.v. een organisatiescan en kiezen de groeidoelen. We beginnen met het in beeld brengen van de huidige cultuur, de sterktes en zwaktes van de organisatie en de persoonlijke- en team kracht en valkuilen. Iedereen krijgt een persoonlijk e-book waarmee je jezelf en het team beter leert kennen en jullie impact op het resultaat en de toekomst duidelijker wordt.

Het programma is geschikt voor zowel senior management als operationele (sales) teams en de meest uitgebreide versie wordt ondersteund door de InmensGrow.com app.


We hebben 3 programma's:

S. Cultuurmeting + Teameffectiviteit
- 4 online workshops
- cultuur assessment en rapport
- persoonlijke profielen in een e-book
- teamprofiel (motivatie-effectiviteit-beslisstijl)
- gedeeld plan (prioriteiten en acties) om te komen tot de gewenste cultuur

M. Cultuurmeting + Teameffectiviteit + Personal Challenge
- 5 online workshops
- cultuur assessment + rapport
- persoonlijke profielen in een e-book
- teamprofiel (motivatie-effectiviteit-beslisstijl)
- persoonlijke coachingsessies + persoonlijke aandachtspunten
- gedeeld plan (prioriteiten en acties) om te komen tot de gewenste cultuur

XL. Organisatiepotentieel scan + TalentOn teamscan + Groeicontract
- 7 online workshops
- volledig en gedeeld rapport over hoe effectief uw organisatie is (mensen, teams en organisatie)
- persoonlijke profielen in een e-book
- teamprofiel (motivatie-effectiviteit-beslisstijl)
- persoonlijke coachingsessies + persoonlijke aandachtspunten
- groeicontract en innerlijk kompas voor het team
- online InmensGrow.com app

Details
Met een online questionnaire dat ingevuld wordt door alle bepalende personen in uw bedrijf maken we duidelijke waar u samen de krachten en aandachtspunten ziet. Wij maken duidelijk welke deel van het potentieel dat het bedrijf heeft gebruikt wordt en waar het wringt en zorgen dat iedereen een gemeenschappelijk beeld heeft van de issues.
In een verkorte versie doen we een OCAI: Hiermee maken wij concreet wat de cultuur van het bedrijf is (volgens het team) en wat de wens is om te veranderen.
Vervolgens laten we mensen een vragenlijst invullen waarna zij een uitgebreid persoonlijke profiel (e-book) toegestuurd krijgen. Hierbij kijken we naar talent, motivatie en gedrag van individuen en, en dat is uniek, geven we een overzicht hoe dit cumuleert in teams. Wat er goed gaat in organisaties en wat minder gaat is vaak het gevolg van de kracht en valkuilen van de mensen die er werken. 
Tussen de workshops door werken de mensen een aantal keren samen aan kleine opdrachten zodat het programma ook actiegericht is.
In persoonlijke online coachingsessies van 60-90 minuten identificeren we samen de kracht en challenge. Waar wil en ga jij mee aan het werk en welke 3 dingen ga je meer en minder doen in de nabije toekomst?
Met het management evalueren we of kleine verschuivingen mogelijk zijn in de opstelling of taakverdeling zodat iedereen nog meer in z'n kracht komt te staan en de belangrijkste dingen gedaan worden.
Met het team sluiten we een groeicontract of bepalen we de gewenste cultuur. Dit contract bevat de essentiële elementen om te groeien en samen te werken. Wie willen we zijn, hoe willen we samenwerken, waar gaan we samen voor en hoe gebruiken we ons unieke talent optimaal? Dit zijn de cruciale vragen die we helpen beantwoorden en vervolgens op een duidelijk zichtbare plek in het bedrijf visueel maken. Commitment, teamwork en eigenaarschap worden geborgd (XL versie)
Als de groep uit circa 10 personen bestaat kunnen wij dit programma in een maand draaien zodat u samen klaar bent voor de toekomst en beter bent opgewassen tegen de uitdagingen die deze 'roaring twenties' van u vragen.

Zie ook:

Boek: Hoe word ik een gaaf bedrijf?
Maak purpose en karakter het belangrijkste ingredient voor groei. Het hele recept voor gaaf ontvouwt zich in dit makkelijk leesbare boek.
Presentaties & workshops
Speciaal voor ondernemersverenigingen en hoger onderwijs. een verhaal of workshop over ondernemen met karakter, betekenis en waarde. Kortom een gaaf bedrijf bouwen.
Mens: merk: werk
Door zowel het karakter van het merk, het werk als de mens in beeld te brengen kunnen we concreet maken in hoeverre het merk, het werk en jij in sync zijn en jij on purpose bent. Mega innovatieve tool en uniek in haar soort.
Organiseren van verandering
Organisaties, bedrijven en mensen gaan hard als ze een gedeeld doel hebben, als de mensen zich verbonden voelen met het bedrijf en hun taak met energie uitvoeren. Onze bewezen aanpak faciliteert deze transformatie en organiseert uw verandering.
Inspiratie: Filmpjes
In onze workshops gebruiken we vaak inspirerende filmpjes, omdat ze blijven hangen, wat los maken en entertainen zijn. Bekijk ze thuis nog eens!
Merk als magneet
Niets trekt een organisatie zo voor uit als een gemeenschappelijk beeld van de toekomst. Een helder beeld van wie we willen zijn en wat we gaan betekenen in de wereld. Wij maken het abstracte onderbouwd en purposioneren met highspeed.
Unieke organisatie analyse
Wij maken snel, gevalideerd en data driven inzichtelijk welk deel van uw potentieel u benut, hoe mensen het beste tot hun recht komen en wat ze motiveert. De invloed van mensen op organisatiecultuur, missie en verandervermogen wordt hiermee evident.
Back to Top