Over Leef Je Merk
Leef Je Merk is de VOF van Rob Westerik en Caroline Westerik-Sikking. Rob is de drijvende kracht en full-time Leef je Merk ondernemer achter het concept en Caroline springt bij waar nodig. Caroline is tevens duurzaamheidsmanager bij AAK (producent en global-leverancier van plantaardige olie).
Leef Je Merk is ook een netwerkorganisatie. Voor grotere events of intensieve leiderschapstrajecten werken wij samen met zelfstandige coaches uit ons netwerk. Ook visual branding, zowel voor interne als externe marketing doeleinden, werken we ook samen met grafisch ontwerpers, creatieve concept denkers, communicatie bureaus, filmers en websitebouwers.
Rob is de specialist als het gaat om een geheel te maken van visie, missie, strategie, organisatiecultuur, competenties en merk. Het is zijn permanente opdracht om zoveel mogelijk bedrijven kennis te laten maken met het 'gave bedrijf gedachtengoed' en waar mogelijk te helpen bij de implementatie en executie van de gave-ingrediënten.
Hij deed zijn kennis en ervaring op door meer dan 10 jaar continue samen te werken met een diversiteit aan businessleaders, als business development manager bij Houthoff advocaten (2005-2006) en bij Unilever waar hij 13 jaar (1992-2005) werkte als commercieel manager in B2B (Diversey-Lever en Unilever Food Solutions).
In 2007 starte Rob zijn eigen bedrijf Leef Je Merk en in 2017 bundelde hij zijn kennis en ervaringen in het boek "Hoe word ik een gaaf bedrijf?" dat in juli 2018 verscheen.
Leef Je Merk is gevestigd in Warmond met een aan-huis-kantoor en een meeting-room voor 6 personen
Leef je Merk en het Gave Bedrijf in 1 overzicht:
Back to Top