Waarom Leef Je Merk?
Vier redenen waarom:
1. Effectief proces
We bouwen een stevig fundament en binnen twee maanden heeft u een volledig inzicht het potentieel van uw organisatie, het talent dat u heeft en niet heeft en de reden van bestaan. Wellicht hebben we u zelfs al kunnen helpen aan een mooiklinkende missie en visie en een strategisch huis dat staat op een fundering van purpose. Vervolgens gaan we aan de slag met een selectie van ambassadeurs en talent uit uw organisatie, de zogenaamde groeigroep, om het gedeelde doel te bepalen. Daarna begint het echte werk, de transitie. Wij zijn er voorstander van dat u dit zo veel mogelijk zelf doet maar geven u de tools die u nodig heeft: een app, een coach en inspiratie waar nodig. Tevens kunnen we periodiek de voortgang meten die als organisatie maakt als het gaat over het benutten van potentieel en talent. In principe is dit proces nooit klaar voor u maar wij gaan er van uit, en hebben deze ervaring, dat na 2 -3 jaar de grootste slag geslagen is.
2. Beperkte investering
De kosten van dit proces wegen niet op tegen de inkomsten. Bij Daimler hebben ze zelfs berekent dat iedere euro die hier (groeimotoren/effectieve teams) ingestopt wordt 35x terugverdiend wordt. Dit durven wij niet hard te maken maar voor de prijs van 1 middenkader personeelslid per jaar bent u een heel eind en houdt u waarschijnlijk geld over. Mocht u niet verder willen dan het gemeenschappelijke doel, dat kan ook, kijk dan nog even naar de boekhouder want die kost vast meer! 
3. Gezonde groei als doel
Wij maken organisaties meer 'wij dan ik', geven iedere taak een doel en willen samen aan een ambitie werken! een hoger doel verbind en een doel geeft richting. Gezond groeien is meer dan winstmaximalisatie t/m 31 december. Gezond groeien betekent dat het bedrijf op lange termijn resultaten blijft boeken, relevant blijft in de markt en werkt met gemotiveerde mensen voor wie hun werk meer is dan een transactie.
4. Verbonden in  vrijheid
U blijft aan het stuur, wij helpen met gasteven en richting kiezen. Na iedere fase in de reis, bij iedere station zogezegd kunt u uitstappen. Wilt u alleen u visie en missie aanscherpen? Dat kan! Wilt u weten welk deel van uw potentieel u nu benut? Dat kan. Ons doel is dat u geholpen wordt en dat w eu helpen om gaaf te worden. 
Neem contact op met Rob Westerik van Leef Je Merk voor een vrijblijvende afspraak en/of onderga een trial in de vorm van een ½ dag workshop met uw MT. Deze workshop is gratis indien u beslist met ons in zee te gaan. 

Over Leef Je Merk
Leef Je Merk is de VOF van Rob Westerik en Caroline Westerik-Sikking. Rob is de drijvende kracht en full-time Leef je Merk ondernemer achter het concept en Caroline springt bij waar nodig. Caroline is tevens duurzaamheidsmanager bij AAK (producent en global-leverancier van plantaardige olie).

Leef Je Merk is ook een netwerkorganisatie. Voor grotere events of intensieve leiderschapstrajecten werken wij samen met zelfstandige coaches uit ons netwerk. Ook visual branding, zowel voor interne als externe marketing doeleinden, werken we ook samen met grafisch ontwerpers, creatieve concept denkers, communicatie bureaus, filmers en websitebouwers.
Rob is de specialist als het gaat om een geheel te maken van visie, missie, strategie, organisatiecultuur, competenties en merk. Het is zijn permanente opdracht om zoveel mogelijk bedrijven kennis te laten maken met het 'gave bedrijf gedachtengoed' en waar mogelijk te helpen bij de implementatie en executie van de gave-ingrediënten.
Hij deed zijn kennis en ervaring op door meer dan 10 jaar continue samen te werken met een diversiteit aan businessleaders, als business development manager bij Houthoff advocaten (2005-2006) en bij Unilever waar hij 13 jaar (1992-2005) werkte als commercieel manager in B2B (Diversey-Lever en Unilever Food Solutions).
In 2007 starte Rob zijn eigen bedrijf Leef Je Merk en in 2017 bundelde hij zijn kennis en ervaringen in het boek "Hoe word ik een gaaf bedrijf?" dat in juli 2018 verscheen.
Leef Je Merk is gevestigd in Warmond met een aan-huis-kantoor en een meeting-room voor 6 personen

Back to Top