Over Leef Je Merk
Leef Je Merk is de onderneming van Rob Westerik en Caroline Westerik-Sikking. Rob is de drijvende kracht achter Leef je Merk en Caroline springt bij waar nodig. Caroline is tevens duurzaamheidsmanager bij AAK (producent en global-leverancier van plantaardige olie).

Leef Je Merk is ook een netwerkorganisatie en onderdeel van REWARD, een coöperatie van 8 strategen, coaches en trainers. Wij werken samen met InmensGrow bv (ook REWARD) als het gaat om organisatietransities en inzicht in menselijk potentieel. Vwb visual- en Internal branding werken we samen met grafisch ontwerpers (Ron Design), creatieve concept denkers (Concept Brigade),

Rob is de specialist als het gaat om purpose, merkbeleving, missie/visie, positionering, commerciële strategie, organiseren van de verandering en het harmoniseren van strategie, cultuur en brand. Het is zijn missie om bedrijven gaver te maken door een hoger bewustzijn te creëren over hun rol en doelen en geloofd dat purpose het startpunt is voor great business.
Hij deed zijn kennis en ervaring op als zelfstandig ondernemer/consultant bij circa 70 bedrijven (sinds 2007), uit 1,5 meter business boeken, als business development manager bij Houthoff advocaten (2005-2006) en als marketing/sales manager bij Unilever (1992-2005). 
In 2007 starte Rob zijn eigen bedrijf Leef Je Merk en in 2017 bundelde hij zijn kennis en ervaringen in het boek "Hoe word ik een gaaf bedrijf?" dat in juli 2018 verscheen.

Leef Je Merk is gevestigd in Warmond met een aan-huis-kantoor en een meeting-room voor 6 personen.

Back to Top