een bewezen veranderproces  
Organisaties, bedrijven en mensen gaan hard als ze een gedeeld doel hebben, als de mensen zich verbonden voelen met het bedrijf en hun taak met energie uitvoeren.
Een hele mond vol maar op deze pijlers is ons proces gestoeld. We werken toe naar een gedeeld doel dat een diepere laag heeft dan winst alleen. 
We starten met een unieke scan van medewerkers en organisatiepotentieel. Hierbij maken we gebruik van de InmensGrow.com app en onze jarenlange ervaring in organisatieontwikkeling. Deze app begeleid ons op de reis naar GAAF.
Doordat onze aanpak zo efficiënt is weet u binnen een paar weken precies waar u staat en maken we duidelijk welke invloed mensen hebben op het al dan niet functioneren van de organisatie en welke deel van uw potentieel u benut. De persoonlijke- en teamprofielen die u dan heeft maken het mogelijk om de opstelling van uw organisatie te verbeteren en werknemers te verbeteren. 
Samen het (hogere) doel kiezen en bepalen wie jullie willen zijn in de wereld van morgen is het hart van onze aanpak. Het geeft de organisatie een innerlijk kompas en energie om vooruit te gaan. We noemen dit ondernemen met PURPOSE. Het geeft de organisatie karakter, kleur en energie en helpt enorm bij het extern positioneren van uw bedrijf.


Zie ook:

Boek: Hoe word ik een gaaf bedrijf?
Maak purpose en karakter het belangrijkste ingredient voor groei. Het hele recept voor gaaf ontvouwt zich in dit makkelijk leesbare boek.
Online Team Development
Corona verandert de wereld en onze wereld snel. Al in april hebben wij een online programma klaar en werkend in de praktijk. Gebruik deze tijd en de crisis maak jouw team klaar voor de onzekere toekomst. De crisis biedt kansen!
Merk als magneet
Niets trekt een organisatie zo voor uit als een gemeenschappelijk beeld van de toekomst. Een helder beeld van wie we willen zijn en wat we gaan betekenen in de wereld. Wij maken het abstracte onderbouwd en purposioneren met highspeed.
Presentaties & workshops
Speciaal voor ondernemersverenigingen en hoger onderwijs. een verhaal of workshop over ondernemen met karakter, betekenis en waarde. Kortom een gaaf bedrijf bouwen.
Inspiratie: Filmpjes
In onze workshops gebruiken we vaak inspirerende filmpjes, omdat ze blijven hangen, wat los maken en entertainen zijn. Bekijk ze thuis nog eens!
Mens: merk: werk
Door zowel het karakter van het merk, het werk als de mens in beeld te brengen kunnen we concreet maken in hoeverre het merk, het werk en jij in sync zijn en jij on purpose bent. Mega innovatieve tool en uniek in haar soort.
Unieke organisatie analyse
Wij maken snel, gevalideerd en data driven inzichtelijk welk deel van uw potentieel u benut, hoe mensen het beste tot hun recht komen en wat ze motiveert. De invloed van mensen op organisatiecultuur, missie en verandervermogen wordt hiermee evident.
Back to Top