een bewezen veranderproces  
Organisaties, bedrijven en mensen gaan hard als ze een gedeeld doel hebben, als de mensen zich verbonden voelen met het bedrijf en hun taak met energie uitvoeren.
Een hele mond vol maar op deze pijlers is ons proces gestoeld. We werken toe naar een gedeeld doel dat een diepere laag heeft dan winst alleen. 
We starten met een unieke scan van medewerkers en organisatiepotentieel. Hierbij maken we gebruik van de InmensGrow.com app en onze jarenlange ervaring in organisatieontwikkeling. Deze app begeleid ons op de reis naar GAAF.
Doordat onze aanpak zo efficiënt is weet u binnen een paar weken precies waar u staat en maken we duidelijk welke invloed mensen hebben op het al dan niet functioneren van de organisatie en welke deel van uw potentieel u benut. De persoonlijke- en teamprofielen die u dan heeft maken het mogelijk om de opstelling van uw organisatie te verbeteren en werknemers te verbeteren. 
Samen het (hogere) doel kiezen en bepalen wie jullie willen zijn in de wereld van morgen is het hart van onze aanpak. Het geeft de organisatie een innerlijk kompas en energie om vooruit te gaan. We noemen dit ondernemen met PURPOSE. Het geeft de organisatie karakter, kleur en energie en helpt enorm bij het extern positioneren van uw bedrijf.


Zie ook:

Back to Top