InmensGrow  
InmensGrow is het bedrijf van Joop Egmond en begeleidt al ruim 15 jaar gevestigde organisaties die beter, leuker en betekenisvoller willen worden. Naast hun ervaring bij 150 uiteenlopende organisaties, hebben ze 2 boeken over het onderwerp geschreven en een innovatieve app hiervoor ontwikkeld die de transformatie in jouw organisatie borgt. Zo kan jouw organisatie - op termijn - zelfstandig verder groeien

Ron Driessen Brand Design
A Dutch graphic designer in Budapest
Ron is de grafisch ontwerper van Leef Je Merk die gevestigd is in Budapest. Lijkt ver maar voelt heel dichtbij. Inmiddels werk ik een jaar of 5 met hem samen en ik ben steeds weer blij met het resultaat. Ron is een perfectionist die erg goed is in zijn vak, hij doet altijd het stapje meer en denkt mee. Wat ik in mijn hoofd heb maakt Ron, en dan nog beter.
Samen hebben we gewerkt aan Kneppelhout, TV Overbos, Albert Heijn, Windt advocaten, Christeyns en vele andere projecten. Ron doet ook al 5 jaar belangeloos de opmaak van alle grafische werk voor Lopen Tegen Kanker en heeft het design van deze website voor mij gemaakt. Soms zien we elkaar in het echt maar meestal maakt Skype de connectie.

Visual Branding

Gerard van der Krogt
Partner Leef Je Merk 
Gerard heeft meer dan 20 jaar ervaring in kleinere bedrijven (familie of private equity) en bij grotere als Unilever en Shell. Algemeen management en diverse marketing en sales functies heeft hij gedaan. Gerard zijn kracht voor Leef je Merk is het werk simpel en concreet te houden en/of maken.
Gerard opereert momenteel als partner voor Leef Je Merk op a.i. basis en helpt bedrijven om hun businessmodel en positionering scherper te krijgen.
Bewust Competent
Bewust Competent is de naam van het training & coachingsbureau van Gabor Heeffer. Als het gaat over persoonlijk leiderschap, menselijk gedrag, feedback, sales trainingen, ontdekken van persoonlijke uitdagingen en hierbij geholpen worden is Gabor onze eerste keus. Zijn passie: mensen en hun potentieel benutten door coaching, doorgronden hoe het zit en het juiste knopje vinden waardoor dingen wel gaan lopen. Door Gabor gaan teams beter werken en mensen meer uit zichzelf halen.
Samen hebben we gewerkt aan de gave bedrijven Cefetra, Christeyns, Menrad, Rational en Johma. Rob vanuit een strategische business-angel en Gabor vanaf de menselijke kant.
Gabor is een oud collega van mij bij Unilever die ik ken vanaf 2001 waar we samenwerkten aan de integratie tussen Bestfoods en Unilever en aan Sales Effectiveness in Europa.
Lees meer over Gabor, zijn visie en aanpak op zijn website: bewustcompentent.nl
Conceptbrigade
Als een positionering conceptueel moet worden uitgewerkt werken we graag samen met de Concept Brigade uit Rotterdam. Richrad & Harry zijn 2 door de wol geverfde reclamejongens. Hun kerncompetentie: Ideeën en communicatie concepten bedenken.
Als een soort Siamese-tweeling doen ze dit al jaren samen en met succes. Richard is de designer en artdirector van het gezelschap en Harry de man van de woorden en de copywriting.
Lees meer over de Concept Brigade op: conceptbrigade.nl


De Verbeelding.tv
Voor videoproducties, introductiefilms en verbeeldende teambuilding-workshops werken we samen met Bas Schollaardt. Hij is de eigenaar en oprichter van De Verbeelding.
Met Bas hebben we, de inmiddels op FaceBook 30.000 keer bekeken, Warmond aan de Kaag Promofilm 2016 gemaakt. Sinds 15 september 2017 is ook de nieuwe Warmond en de Kaag promofilm 2017 uit.
Bas is een zeer gedreven producer filmer met een eigen visie, stijl en groot didactisch vermogen.

Concepten die we met Bas aanbieden zijn:
- Visualiseren toekomstvisie, drive en committent.
- Teambuilding event: Verbeelden van de indentiteit en ambitie
- Inspirerende bedrijfsfilm waarin meer vertelt wordt dan wat je doet
Meer over de Verbeelding op: verbeelding.tv
Back to Top