Inspiratie-presentatie 
Hoe krijg je het licht weer aan in jouw bedrijf en bij mensen? Dat is het centrale thema van Rob's verhalen. Robs doel is om bedrijven te helpen 'gaaf' te worden, om mensen te betrekken bij business-doelen en 'om hun merk te leven' (d.w.z. je eigen merk en het uitdragen van het bedrijfsmerk). Hij zou wel af willen van 'gijzelaars' (mensen die al jaren zitten maar weinig brengen) ' en gaat voor gedreven en loyale ambassadeurs. Werk is immers een geluksfactor van belang, plannen blijven te vaak plannen en het kan zoveel beter.
De presentaties zijn vermakelijk, leerzaam, afwisselend en interactief. Rob verrijkt zijn verhaal met korte video's en spelelementen als een Minti-meter op je mobiel. Hiermee blijft hij boeien en daagt hij tevens uit om na te gaan denken over hoe het leuker, beter en zinvoller kan.
Teijlingse ondernemers
Teijlingse ondernemers
Purpose meten
Purpose meten
Op de lijn
Op de lijn
071 ondernemersdag
071 ondernemersdag
HISWA ondernemers
HISWA ondernemers
Robs purpose posters
Robs purpose posters
Hogeschool Amsterdam
Hogeschool Amsterdam
Brabant Hallen Den Bosch
Brabant Hallen Den Bosch
Centrummanagement Leiden
Centrummanagement Leiden
Teylinger Ondernemers Vereniging
Teylinger Ondernemers Vereniging

Zie ook:

Merk als magneet
Niets trekt een organisatie zo voor uit als een gemeenschappelijk beeld van de toekomst. Een helder beeld van wie we willen zijn en wat we gaan betekenen in de wereld. Wij maken het abstracte onderbouwd en purposioneren met highspeed.
Boek: Hoe word ik een gaaf bedrijf?
Maak purpose en karakter het belangrijkste ingredient voor groei. Het hele recept voor gaaf ontvouwt zich in dit makkelijk leesbare boek.
Inspiratie: Filmpjes
In onze workshops gebruiken we vaak inspirerende filmpjes, omdat ze blijven hangen, wat los maken en entertainen zijn. Bekijk ze thuis nog eens!
Mens: merk: werk
Door zowel het karakter van het merk, het werk als de mens in beeld te brengen kunnen we concreet maken in hoeverre het merk, het werk en jij in sync zijn en jij on purpose bent. Mega innovatieve tool en uniek in haar soort.
Unieke organisatie analyse
Wij maken snel, gevalideerd en data driven inzichtelijk welk deel van uw potentieel u benut, hoe mensen het beste tot hun recht komen en wat ze motiveert. De invloed van mensen op organisatiecultuur, missie en verandervermogen wordt hiermee evident.
Online Team Development
Corona verandert de wereld en onze wereld snel. Al in april hebben wij een online programma klaar en werkend in de praktijk. Gebruik deze tijd en de crisis maak jouw team klaar voor de onzekere toekomst. De crisis biedt kansen!
Organiseren van verandering
Organisaties, bedrijven en mensen gaan hard als ze een gedeeld doel hebben, als de mensen zich verbonden voelen met het bedrijf en hun taak met energie uitvoeren. Onze bewezen aanpak faciliteert deze transformatie en organiseert uw verandering.
Back to Top