Purpose driven companies

Benut je human capital en ga voor gaaf

Purpose driven companies

Benut je human capital en ga voor gaaf

Onze aanpak 'De reis naar Gaaf'
De reis naar Gaaf (een waardevolle organisatie met een hoger doel en energieke mensen) beschreven in 4 stappen. Al binnen 2 maanden maakt u grote stappen
Presentaties & workshops
Speciaal voor ondernemersverenigingen en hoger onderwijs. een verhaal of workshop over ondernemen met karakter, betekenis en waarde. Kortom een gaaf bedrijf bouwen.
Boek: Hoe word ik een gaaf bedrijf?
Gemakkelijk leesbaar boek waarin de 9 ingrediënten die samen het gave bedrijf vormen worden beschreven. Vol met praktijkvoorbeelden, tips en een aantal handige modellen.
Inzicht in motivatie, talent en gedrag van teams
Samen met Inmensgrow.com en o.b.v.. de inzichten van Carl Gustav Jung, geven wij een uniek inzicht motivatie, talent en gedrag van de organisatie, teams en individuen.
Internal Branding
Internal Branding helpt om de organisatie te inspireren en duidelijk te maken waar we voor staan en gaan. We gewenst en nodig kunnen we oom helpen met zaken als huisstijl, logo en communicatieconcept
Sales effectiviteit
Omdat sales zo belangrijk is voor het resultaat en het beeld van uw bedrijf, het vaak veel effectiever kan en het doorgaans te veel over 'prijs' gaat helpen wij met maken van plannen en geven wij een training annex workshop 'relevant voor je klant'.
Klanten & cases
Omdat u wilt weten of het klopt wat we zeggen en voor wie we dit doen en gedaan hebben een aantal klant-cases. Wij werken bij voorkeur met het grotere MKB vanwege slagkracht en bereik.
Inspiratie: Filmpjes
In onze workshops gebruiken we vaak inspirerende filmpjes, omdat ze blijven hangen, wat los maken en entertainen zijn. Bekijk ze thuis nog eens!
Back to Top