Speed-positioning
Als ondernemer heeft u veel keuzes te maken. Wij helpen zowel startende ondernemers als MKB bedrijven die al jaren bezig zijn om tot een heldere en betekenisvolle positionering te komen.
Reeds in een middagsessie kunnen we u een heel eind op weg helpen en tekenen de contouren van het te bewandelen pad zich helder af. Wilt u een volledige positionering waarbij we ingaan op doelgroep, onderscheidend vermogen, merkwaarden en merkessentie dan moet u denken aan meerdere (circa 4)  dagdelen consultancy/sparring. U heeft dan de commerciële duidelijkheid waarmee u communicatiebureaus kunt briefen en een verhaal waarmee u uw sales kunt aansturen en boosten.
Van de sessie en de uitkomsten maken we een verslag en een brand-key zodat de opgedane kennis in lengte van jaren kan worden toegepast. In een mogelijk vervolg kunnen wij u ook helpen met naamgeving, visual branding, strategie en website.
Leef Je Merk wordt regelmatig ingeschakeld door creatieve bureau's die samen met hun klant duidelijk willen krijgen waar de accenten gezet moeten worden en wat het verhaal is dat zij moeten activeren.

Zie ook:

VISUAL BRANDING
Wilt u uw merk en boodschap visualiseren en communiceren dan kunnen we u ook helpen. Samen met onze creatieve partners helpen we met websites, logo's en andere merk-uitingen.
INSPIRATIE
Wij doen inspiratiesessies (2,5u), '24-uurtjes' en meerdaagse workshops om mensen te inspireren meer van hun werk en bedrijf te maken en als een team te werken dat ergens voor gaat en staat.
PERSOONLIJK COACHING
Soms helpen we onze klanten om zichzelf beter te leren kennen, met persoonlijke balans en hun eigen purpose. Hiertoe hebben we een Persoonlijk Effectiviteits Programma ontwikkeld. Een werkboek met een 4-tal coachings-sessies.
ROB's BLOG
Rob's visie op de wereld in blog. Lees Rob's laatste blog: Waarom er in Den Haag zo veel neuzelaars zijn en wat er gebeurt als het hogere doel ontbreekt.
FILMPJES
In onze workshops gebruiken we vaak inspirerende filmpjes, omdat ze blijven hangen, wat los maken en entertainen zijn. Bekijk ze thuis nog eens!
TEAM-ONTWIKKELING
Om de organisatie te inspireren en te betrekken bij de nieuwe visie, strategie en gewenste cultuur doen we gaf en toe meerdaagse reizen. De deelnemers ontdekken hun eigen kwaliteiten en uitdagingen en denken mee in de weg naar het grote doel dat verder reikt dan winst alleen.
BOEK: Hoe word ik een gaaf bedrijf?
Wij hebben ons gedachtengoed gebundeld in een gemakkelijk leesbaar boek "Hoe word ik een gaaf bedrijf?" De moraal van het verhaal: Vind de balans juiste tussen profits: purpose en zie werk als een kans om te groeien en wat na te laten.
ACTUEEL
Om te laten zien dat we bezig zijn posten we zo af en toe wat actuele zaken. Zaken die in ons bedrijf of bij onze klanten spelen en waar we iets over kunnen vertellen of laten zien.
CONSULTANCY
Wij helpen business-leaders en MT's om keuzes te maken die verder gaan dan de actuele P&L, hun visie te verhelderen en lijn aan te brengen tussen missie, merk en meerwaarde.
KLANTEN
Omdat u wilt weten of het klopt wat we zeggen en voor wie we dit doen en gedaan hebben een aantal klant-cases. Wij werken bij voorkeur met het grotere MKB vanwege slagkracht en bereik.
Back to Top