Helpen de juiste keuzes maken
Wij helpen business-leaders/MT's met het ontwikkelen van een gemeenschappelijke visie, missie, strategie en positionering. We beginnen altijd met het hoger doel voor ogen en doorlopen samen alle stappen van de zgn BRANDKEY om te komen tot de essentie van uw merk.
Omdat wij geloven dat draagvlak en motivatie nog belangrijker zijn dan het goede plan is de verbinding tussen idee, mensen en strategie de sleutel tot succes. De purpose gedachte en de aandacht voor persoonlijke drijfveren en -doelen ontbreekt nooit in onze aanpak. "You can lead a horse to the water but you can't make him drink!"
Het holistische en consistente geheel (the total brand) en de grote aandacht voor cultuur, leiderschap en merk maken de Leef je Merk aanpak uniek. Hiermee geven we diepgang en betekenis aan uw bedrijf en bedrijfsmerk, zorgen ervoor dat missie, visie en kernwaarden zullen nooit meer blokjes tekst op de website zijn en zorgen voor consistentie in communicatie.
Consultancy, business-coaching en inspiratie lopen bij ons in elkaar over. Het ontdekken van de propose en ontwikkelen van de visie doen we met alle business-leaders bij elkaar op plekjes die het creatieve vermogen en out of te box denken stimuleren. Samen stappen we uit de waan van de dag, stijgen boven onszelf uit en schetsen het plaatje van de toekomst. 

Zie ook:

BUSINESS SPARRING
It's lonely at the top en de operatie slokt je op! Neem even afstand en gebruik onze kennis, ervaring en externe blik en doe inspiratie op. De beste ideeën ontwikkel je samen!
CONCURRENTIE GAME
Verplaats je in de huid van je concurrent! Maak een echte SWOT, valideer je strategie aan en toets je relevantie en onderscheidend vermogen. Twee daagse workshop: Be them & beat them!
FILMPJES
In onze workshops gebruiken we vaak inspirerende filmpjes, omdat ze blijven hangen, wat los maken en entertainen zijn. Bekijk ze thuis nog eens!
PRESENTATIES EN MINI-WORKSHOPS
Rob vertelt en inspireert graag als het gaat over gaver worden, jezelf positioneren en over veranderen. Ook als discovery-workshop.
ROB's BLOG
Rob's visie op de wereld in blog. Lees Rob's laatste blog (23/3/19) over wat CEO's kunnen doen om vertrouwen te bouwen en engagement te verhogen
BOEK: Hoe word ik een gaaf bedrijf?
Gemakkelijk leesbaar boek waarin de 9 kern-elementen van het gave bedrijf beschreven worden. Vol met praktijkvoorbeelden, tips en een aantal handige modellen.
VISUAL BRANDING
Wilt u uw merk en boodschap visualiseren en communiceren dan kunnen we u ook helpen. Samen met onze creatieve partners helpen we met websites, logo's en andere merk-uitingen.
KLANTEN
Omdat u wilt weten of het klopt wat we zeggen en voor wie we dit doen en gedaan hebben een aantal klant-cases. Wij werken bij voorkeur met het grotere MKB vanwege slagkracht en bereik.
CULTUUR CONCREET
Cultuur is een abstract begrip maar met een kort assessment en 1 plaatje maken we het IST en het SOLL helder. Het samen gewenste cultuurplaatje is de leidraad voor leiderschap, stijl en communicatie.
INSTAPSESSIE
Als je ons nog niet kent kan het goed zijn eens te beginnen met een middag business-sparring. U zult merken dat we razendsnel tot de kern van uw merk komen en u stappen kunt maken. Ook ideaal voor kleine en startende ondernemers.
Back to Top