Consultancy: Helpen de juiste keuzes maken
Wij helpen business-leaders/MT's met het ontwikkelen van een gemeenschappelijke visie, missie en strategie. Hierbij bouwen we aan een consistent geheel en beginnen we met existentiële vragen zoals: Waarom doen we wat we doen? Waar staan we voor? Waar gaan we voor? Wat maakt ons anders en de moeite waard dan de rest? Wat willen we samen creëren?
De strategie wordt zo verankerd en de keuzes en antwoorden over welke bedrijfscultuur willen we en hoe het merk er uit moet zien lopen hier uit voort. Het wordt duidelijk, consistent, er is een reden waarom en dus een grote kans op acceptatie en enthousiasme om het te gaan doen, en dat is belangrijker dan het goede plan.
Het creëren van een holistisch en consistent geheel (the total brand) en de grote aandacht voor cultuur, leiderschap en merk maken de Leef je Merk aanpak uniek. Leef Je Merk geeft diepgang en betekenis aan uw bedrijf en bedrijfsmerk. Missie, visie en kernwaarden zullen nooit meer blokjes tekst op de website zijn maar zaken die uw bedrijf gaan sturen en het bedrijfsmerk tot leven brengen.
Consultancy, business-coaching en inspiratie lopen bij ons in elkaar over. Het ontdekken van de propose en ontwikkelen van de visie doen we met alle business-leaders bij elkaar op plekjes die het creatieve vermogen en out of te box denken stimuleren. Samen stappen we uit de waan van de dag, stijgen boven onszelf uit en schetsen het plaatje van de toekomst. 

Zie ook:

TEAM-ONTWIKKELING
Om de organisatie te inspireren en te betrekken bij de nieuwe visie, strategie en gewenste cultuur doen we gaf en toe meerdaagse reizen. De deelnemers ontdekken hun eigen kwaliteiten en uitdagingen en denken mee in de weg naar het grote doel dat verder reikt dan winst alleen.
INSTAPSESSIE
Als je ons nog niet kent kan het goed zijn eens te beginnen met een middag business-sparring. U zult merken dat we razendsnel tot de kern van uw merk komen en u stappen kunt maken. Ook ideaal voor kleine en startende ondernemers.
FILMPJES
In onze workshops gebruiken we vaak inspirerende filmpjes, omdat ze blijven hangen, wat los maken en entertainen zijn. Bekijk ze thuis nog eens!
BOEK: Hoe word ik een gaaf bedrijf?
Wij hebben ons gedachtengoed gebundeld in een gemakkelijk leesbaar boek "Hoe word ik een gaaf bedrijf?" De moraal van het verhaal: Vind de balans juiste tussen profits: purpose en zie werk als een kans om te groeien en wat na te laten.
INSPIRATIE
Wij doen inspiratiesessies (2,5u), '24-uurtjes' en meerdaagse workshops om mensen te inspireren meer van hun werk en bedrijf te maken en als een team te werken dat ergens voor gaat en staat.
ACTUEEL
Om te laten zien dat we bezig zijn posten we zo af en toe wat actuele zaken. Zaken die in ons bedrijf of bij onze klanten spelen en waar we iets over kunnen vertellen of laten zien.
PERSOONLIJK COACHING
Soms helpen we onze klanten om zichzelf beter te leren kennen, met persoonlijke balans en hun eigen purpose. Hiertoe hebben we een Persoonlijk Effectiviteits Programma ontwikkeld. Een werkboek met een 4-tal coachings-sessies.
ROB's BLOG
Rob's visie op de wereld in blog. Lees Rob's laatste blog: Waarom er in Den Haag zo veel neuzelaars zijn en wat er gebeurt als het hogere doel ontbreekt.
VERANKEREN
Om het idee te verankeren, de organisatie in beweging te krijgen, patronen te doorbreken en de total-brand te activeren verbinden wij ons voor een aantal maanden aan uw organisatie.
KLANTEN
Omdat u wilt weten of het klopt wat we zeggen en voor wie we dit doen en gedaan hebben een aantal klant-cases. Wij werken bij voorkeur met het grotere MKB vanwege slagkracht en bereik.
Back to Top