TEAM-ONTWIKKELING
Om teamsessies van Leef Je Merk, of ze nou 24 uur, een dag of meerdere dagen duren gaan altijd over de vraag: “Hoe wil je groeien?” Groeien als mens, groeien als team en groeien als business.
In onze teambuildingsessies klim je niet op elkaars rug, loop je niet over kolen, bouw je geen vlot samen en val je niet in elkaars armen maar weet je wel wat het businessdoel is, hoe dit correspondeert met de persoonlijke agenda’s, wat jou drijft en hoe je met elkaar samen wilt werken.
Je leert elkaar op een andere manier kennen en je stuit op de grenzen en ontdekt de verlangens van jezelf en de ander. Centrale vraag; Wat willen jullie met elkaar, wat zit jou in de weg en wat kunnen we doen om het nog gaver en succesvoller te maken.
Maak dingen samen mee!
De sessies kunnen op meerdere afzonderlijke dagen worden gepland, maar uit ervaring weten we dat het beter is om langer met elkaar op pad te gaan en dingen samen mee te maken. Want hoe meer je samen mee maakt, hoe closer je wordt als team.
Onze teamsessies zijn maatpakken maar de volgende onderdelen worden vaak ingebakken:
1. Begrijpen waar je vandaan komt, wat je drijft en wat het merk (bedrijf of afdeling) maakt tot wat het is.
2. Ambitie en stip op de horizon. Definiëren en snappen waar je waarom met elkaar naar toe wilt.
3. Cultuur en values: Wat vinden we belangrijk, hoe werken we nu en hoe willen of moeten we gaan werken?
4. Persoonlijk leiderschap: Inzicht in jezelf, personal challenge, de ander feedback geven en de rollen verdelen 
6. Commitment en follow up acties: Mix van laaghangend fruit en moeilijker realiseerbare maar impactvolle actie.

De teamsessies maken we voor u op maat, de precieze invulling, lengte en locaties bespreken we samen met u. De ene groep wil snel en efficiënt terwijl de andere meer tijd wil voor interactie, sfeer en informele contacten. Natuurlijk zullen wij er voor zorgen dat alle programmaonderdelen aan bod komen. We maken het zo dat het werkt voor u en er iets gebeurt waar nog lang over nagepraat wordt.
De sessies worden gecoördineerd en geregisseerd door Rob. Groepen tot 15 personen doet Rob veelal alleen. Voor grotere groepen doen we graag een beroep op van Caroline, Gabor en zo nodig andere freelancers die gewend zijn met mensen te werken. 
Samen met de Bas Schollaardt's Verbeelding kunnen we datgene dat we op ons werk moeten gaan doen visualiseren. Het concept "Maak je Eigen Bedrijfsfilm" leggen we graag aan u uit. Hierin komen alle elementen uit het dagelijks werkleven terug (maak een plan, verdeel de rollen, voer het uit, evalueer het resultaat etc.). Verveelden van de stip op de horizon, de kernwaarden of uitvergroten van kwaliteiten en valkuilen kan enorm verheffend werken. 

Zie ook:

INSPIRATIE
Wij doen inspiratiesessies (2,5u), '24-uurtjes' en meerdaagse workshops om mensen te inspireren meer van hun werk en bedrijf te maken en als een team te werken dat ergens voor gaat en staat.
VERANKEREN
Om het idee te verankeren, de organisatie in beweging te krijgen, patronen te doorbreken en de total-brand te activeren verbinden wij ons voor een aantal maanden aan uw organisatie.
BOEK: Hoe word ik een gaaf bedrijf?
Wij hebben ons gedachtengoed gebundeld in een gemakkelijk leesbaar boek "Hoe word ik een gaaf bedrijf?" De moraal van het verhaal: Vind de balans juiste tussen profits: purpose en zie werk als een kans om te groeien en wat na te laten.
INSTAPSESSIE
Als je ons nog niet kent kan het goed zijn eens te beginnen met een middag business-sparring. U zult merken dat we razendsnel tot de kern van uw merk komen en u stappen kunt maken. Ook ideaal voor kleine en startende ondernemers.
VISUAL BRANDING
Wilt u uw merk en boodschap visualiseren en communiceren dan kunnen we u ook helpen. Samen met onze creatieve partners helpen we met websites, logo's en andere merk-uitingen.
ROB's BLOG
Rob's visie op de wereld in blog. Lees Rob's laatste blog: Waarom er in Den Haag zo veel neuzelaars zijn en wat er gebeurt als het hogere doel ontbreekt.
FILMPJES
In onze workshops gebruiken we vaak inspirerende filmpjes, omdat ze blijven hangen, wat los maken en entertainen zijn. Bekijk ze thuis nog eens!
PERSOONLIJK COACHING
Soms helpen we onze klanten om zichzelf beter te leren kennen, met persoonlijke balans en hun eigen purpose. Hiertoe hebben we een Persoonlijk Effectiviteits Programma ontwikkeld. Een werkboek met een 4-tal coachings-sessies.
KLANTEN
Omdat u wilt weten of het klopt wat we zeggen en voor wie we dit doen en gedaan hebben een aantal klant-cases. Wij werken bij voorkeur met het grotere MKB vanwege slagkracht en bereik.
ACTUEEL
Om te laten zien dat we bezig zijn posten we zo af en toe wat actuele zaken. Zaken die in ons bedrijf of bij onze klanten spelen en waar we iets over kunnen vertellen of laten zien.
Back to Top