Samen realiseer je dingen die je nooit alleen zou kunnen doen!
Groeien als mens, team en business
Om teamsessies van Leef Je Merk, of ze nou 24 uur, een dag of meerdere dagen duren gaan altijd over de vraag: “Hoe wil je groeien?” Groeien als mens, groeien als team en groeien als business.
In onze teambuildingsessies klim je niet op elkaars rug, loop je niet over kolen, bouw je geen vlot samen en val je niet in elkaars armen maar weet je wel wat het businessdoel is, hoe dit correspondeert met de persoonlijke agenda’s, wat jou drijft en hoe je met elkaar samen wilt werken.
Je leert elkaar op een andere manier kennen en je stuit op de grenzen en ontdekt de verlangens van jezelf en de ander. Centrale vraag; Wat willen jullie met elkaar, wat zit jou in de weg en wat kunnen we doen om het nog gaver en succesvoller te maken.
Maak dingen samen mee!
De sessies kunnen op meerdere afzonderlijke dagen worden gepland, maar uit ervaring weten we dat het beter is om langer met elkaar op pad te gaan en dingen samen mee te maken. Want hoe meer je samen mee maakt, hoe closer je wordt als team.
Weten, willen en doen
Onze teamsessies zijn maatpakken maar de volgende onderdelen worden vaak ingebakken:
1. Begrijpen waar je vandaan komt, wat je drijft en wat het merk (bedrijf of afdeling) maakt tot wat het is.
2. Ambitie en stip op de horizon. Definiëren en snappen waar je waarom met elkaar naar toe wilt.
3. Cultuur en values: Wat vinden we belangrijk, hoe werken we nu en hoe willen of moeten we gaan werken?
4. Persoonlijk leiderschap: Inzicht in jezelf, personal challenge, de ander feedback geven en de rollen verdelen 
6. Commitment en follow up acties: Mix van laaghangend fruit en moeilijker realiseerbare maar impactvolle actie.

De teamsessies maken we voor u op maat, de precieze invulling, lengte en locaties bespreken we samen met u. De ene groep wil snel en efficiënt terwijl de andere meer tijd wil voor interactie, sfeer en informele contacten. Natuurlijk zullen wij er voor zorgen dat alle programmaonderdelen aan bod komen. We maken het zo dat het werkt voor u en er iets gebeurt waar nog lang over nagepraat wordt.
Begeleiding
De sessies worden gecoördineerd en geregisseerd door Rob. Groepen tot 15 personen doet Rob veelal alleen. Voor grotere groepen doen we graag een beroep op van Caroline, Gabor en zo nodig andere freelancers die gewend zijn met mensen te werken. 
Samen met de Bas Schollaardt's Verbeelding kunnen we datgene dat we op ons werk moeten gaan doen visualiseren. Het concept "Maak je Eigen Bedrijfsfilm" leggen we graag aan u uit. Hierin komen alle elementen uit het dagelijks werkleven terug (maak een plan, verdeel de rollen, voer het uit, evalueer het resultaat etc.). Verveelden van de stip op de horizon, de kernwaarden of uitvergroten van kwaliteiten en valkuilen kan enorm verheffend werken. 
Ter inspiratie nodigen we ook weleens gastsprekers uit. Voor een 72 uurs sessie met PridePR (sept. 2016) illustreerden Sylvia Karres (ex top hockeyster) en Diederik Stapel (ex-hoogleraar Tilburg) wat er voor nodig is om te winnen en hoe je door extrinsiek gedreven motivatie ook alles kunt verliezen. 
  
Onderstaand een impressie van activiteiten en ervaringen:

Zie ook:

SUPERSNEL NAAR DE ESSENTIE
Speed-positioning is een effectief sparrings-proces dat tot de kern van je merk gaat en de positionering wel quick maar niet dirty bepaalt.
Met wie we werken
Kijk voor wie we werken en gewerkt hebben. Van Unilever tot startup. Onze focus: B2B, food, professional service en corporate teams.
MISSIE, VISIE EN STRATEGIE
Purpose, missie, visie, strategie en kernwaarden. Wij weten het verschil en kunnen u heel goed helpen. Alles met elkaar in lijn , met een duidelijke WHY en als een totaal-merk.
PRESENTATIES EN MINI-WORKSHOPS
Rob vertelt en inspireert graag als het gaat over gaver worden, jezelf positioneren en over veranderen. Ook als discovery-workshop.
CULTUUR & INTERNAL BRANDING
Cultuur en internal branding staan centraal bij gave bedrijven. Wij maken het concreet, geloofwaardig en implementeerbaar.
BOEK: Hoe word ik een gaaf bedrijf?
De moraal van dit gemakkelijk leesbare boek: Geef je bedrijf betekenis en herstel de balans tussen purpose en profit als je aantrekkelijk wilt zijn en blijven voor consument en talent.
ROB's BLOG
Rob's visie op de wereld in blog. Lees Rob's laatste blog: Waarom er in Den Haag zo veel neuzelaars zijn en wat er gebeurt als het hogere doel ontbreekt.
LEEF JE MERK OP TV
En andere actuele zaken die bij ons en onze klanten spelen en leuk genoeg zijn om over te vertellen.
FILMPJES
In onze workshops gebruiken we vaak inspirerende filmpjes, omdat ze blijven hangen, wat los maken en entertainen zijn. Bekijk ze thuis nog eens!
SAMEN 1 DOEL
Van 12 tot 12 helpen we MT's met WHY, waardepropositie, cultuur en elkaar. Inspirerend en effectief programma met een kop en staart.
Back to Top