Unleash your potential (van A naar B)
Om van A naar B te komen moet er veel gebeuren. Het proces dat enkele jaren duurt kunnen wij begeleiden als organisatiecoach en inspirator. Wij doen het werk niet en wij dicteren niet, dat doet u zelf. Wij zorgen wel dat het potentieel benut wordt, helpen bij interne marketing, maken het soms leuk en zorgen dat de waarden de geleefd worden.
Elke organisatie barst van de ideeën en kleinschalige initiatieven van medewerkers. Probleem is dat door het ontbreken van de juiste structuur, dit beperkt blijft tot oprispingen in de marge. Een change platform signaleert, ondersteunt en faciliteert dit soort particuliere initiatieven. Het idee achter de transformatie is dat groeimotoren (communies, los van de hiërarchische organisatie) op een agile manier aan de slag gaan met concrete doelen.
Alles gaat om gedeelde doelen, onderlinge verbondenheid en persoonlijk leiderschap / eigenaarschap. Waarden zijn hierbij cruciaal en waarden trekken we graag met u door naar (te ontwikkelen) competenties. Het gaat immers om gedrag!
Om de organisatie te betrekken kunt u de InMensGrow app gebruiken. Hierdoor kunt u ook monitoren, worden de juiste mensen betrokken, kan de status gedeeld worden en kunnen ideeën worden ingebracht.
Samen werken we aan de organisatie, de teams en aan persoonlijke ontwikkeling en doen we wat nodig is om B te bereiken. 

Zie ook:

Internal Branding
Internal Branding helpt om de organisatie te inspireren en duidelijk te maken waar we voor staan en gaan. We gewenst en nodig kunnen we oom helpen met zaken als huisstijl, logo en communicatieconcept
Klanten & cases
Omdat u wilt weten of het klopt wat we zeggen en voor wie we dit doen en gedaan hebben een aantal klant-cases. Wij werken bij voorkeur met het grotere MKB vanwege slagkracht en bereik.
Inspiratie: Filmpjes
In onze workshops gebruiken we vaak inspirerende filmpjes, omdat ze blijven hangen, wat los maken en entertainen zijn. Bekijk ze thuis nog eens!
B. Visie & groeicontract
Bestemming: De visie en de missie moet van iedereen zijn. Daarom bepaalt de directie de directie en bepalen we samen de bestemming en sluiten we samen een groeicontract af. In 2 dagen bepalen we samen met de business-leaders waar we naar toe willen, hoe we willen reizen en wie waar instapt.
Karakter & directie
We beginnen met WHY. Heel effectief dringen wij door tot de kern van het bedrijf en de reden van bestaan. Hiermee geven we de organisatie een kompas en wordt 'het noorden' bepaald. Al heel snel wordt duidelijk wat het karakter, de visie en de missie waar de belangrijkste focus moet liggen.
A. Hoe doen we het nu?
Startpunt reis: Wij geven een uniek inzicht en overzicht m.b.t. het benutte potentieel (als % van het totaal), de manier waarop gewerkt en beslist wordt (MBTI) en de waarden die concurreren (OCAI). Deze aanpak is uniek, geborgd in een app, wetenschappelijk onderbouwd en bewezen effectief.
Sales effectiviteit
Omdat sales zo belangrijk is voor het resultaat en het beeld van uw bedrijf, het vaak veel effectiever kan en het doorgaans te veel over 'prijs' gaat helpen wij met maken van plannen en geven wij een training annex workshop 'relevant voor je klant'.
Onze aanpak in een overzicht
De reis naar Gaaf (een waardevolle organisatie met een hoger doel dan Ebitda en die gezond groeit) kunt u maken in enkele jaren. Het fundament legt u al in enkele maanden. Hoe de reis kan verlopen leest u hier.
Boek: Hoe word ik een gaaf bedrijf?
Gemakkelijk leesbaar boek waarin de 9 ingrediënten die samen het gave bedrijf vormen worden beschreven. Vol met praktijkvoorbeelden, tips en een aantal handige modellen.
Presentaties, college & workshops
Speciaal voor ondernemersverenigingen en hoger onderwijs geven wij college in (2h) of houden we een verhaal over (1h) Betekenisvol Ondernemen. Ondernemen gaat immers over samen zoveel mogelijk waarde creëren!
Back to Top